Uitzending
EenVandaag - 26-2-2007

26-2-2007

EenVandaag

1494 x bekeken | 0 reacties
6
Ontknoping genocidezaak BosniŽ
Vandaag doet het Internationaal Gerechtshof uitspraak in de genocidezaak die BosniŽ in 1993 begon tegen de autoriteiten in Belgrado. En dat is te merken. Vele demonstranten trokken deze morgen naar het Vredespaleis, om er zeker van te zijn dat hun leed niet vergeten wordt. Onder hen Sefkija.

Uitspraak Guus Hiddink
Hij behaalde successen in Spanje en Eindhoven en maakte zichzelf onsterfelijk in Zuid-Korea, tijdens het WK 2002. Maar Hiddink verruilt de grasmat even voor de beklaagdenbank. Morgen is de uitspraak in de rechtszaak en zal de rechter bepalen of Hiddink zich schuldig heeft gemaakt aan belastingfraude.

Jeugd en gezin in de lift?
Is het nieuwe ministerie voor jeugd en gezin een oplossing voor de problemen rondom de jeugdzorg? Dat is de vraag die EťnVandaag zich vanavond stelt. De analyse krijgt mede vorm door commentaren van Anouchka van Miltenburg (VVD), Agnes Kant (SP) en Hanneke Quik, kinderrechter in Utrecht.

Presentatie: Ferdinand Fransen.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op maandag 26 februari door de AVRO en de TROS. Te gast waren Agnes Kant en Anouchka van Miltenburg. De presentatie was in handen van Ferdinand Fransen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie