Uitzending
EenVandaag - 2-3-2007

2-3-2007

EenVandaag

864 x bekeken | 0 reacties
6
Gesprek met minister-president
Het is weer even geleden, maar vanaf nu weer iedere week bij EénVandaag: Het wekelijkse NOS Actueel-gesprek met minister-president Jan Peter Balkenende. Ferry Mingelen spreekt met hem over de gebeurtenissen van de afgelopen periode.

Voogd Savannah voor de rechter
Hoe kon het zo misgaan in een gezin waar zoveel hulpverleners zich om bekommerden? Het is de cruciale vraag rond de ellendige dood van het driejarige meisje Savannah. Bij de beantwoording van deze vraag is het OM uitgekomen bij de gezinsvoogd. Ze wordt vervolgd voor dood door schuld.

Een wanhoopsdaad?
Kunstenaar Rob van Koningsbruggen verruilt Amsterdam voor het pittoreske Den Oever. Om aldaar fel tegenstander te worden van de plaatselijke plannen voor ruimtelijke ordening. Zoals de tekeningen waar, op de plaats van zijn huis, ineens een dijk staat. Hij stelt een vergaande daad. Inmiddels zit Rob in de gevangenis.

Presentatie: Ferdinand Fransen.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op vrijdag 2 maart door de AVRO en de TROS. Te gast was Jan Peter Balkenende. De presentatie was in handen van Ferry Mingelen en Ferdinand Fransen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie