Uitzending
EenVandaag - 7-7-2010

7-7-2010

EenVandaag

1093 x bekeken | 0 reacties
5
Philips Pensioenfonds al eerder de dupe van fraude
Het is niet de eerste keer dat Philips Pensioenfonds de dupe is van dubieuze verkooptransacties in de bouwsector. Ook in de jaren zeventig is het fonds slachtoffer geworden van de zogenaamde ABC-constructies. In de Oosterparkbuurt in Amsterdam kocht Philips honderden woningen voor veel te veel geld op, in de veronderstelling dat de huizen gesloopt konden worden om er een hotel te vestigen.

Nederlanders euforisch en gelukkig
Iedereen was gelukkig gisteren, misschien wel euforisch. En zelfs vandaag zijn we nog niet helemaal nuchter. De winst van de halve finale tijdens het WK Voetbal heeft meer gevolgen dan je op het eerste gezicht zou zeggen. We maken minder ruzie, zitten beter in ons vel en we verbroederen met alles en iedereen.

Met de collega's naar het WK
Nu Oranje de finale heeft gehaald is er een run op de kaartjes en proberen fans toch nog af te reizen naar Zuid-Afrika. Peter Peters, al 30 jaar trouw Oranjefan en eigenaar van een bouwbedrijf reist met zijn personeel naar Zuid-Afrika. Verkleed als oranje piloten en stewardessen trekken ze van wedstrijd naar wedstrijd.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op woensdag 7 juli door de AVRO en de TROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    Philips Pensioenfonds al eerder de dupe van fraude Het is niet de eerste keer dat Philips Pensioenfonds de dupe is van dubieuze verkooptransacties in de bouwsector. Ook in de jaren zeventig is het fonds slachtoffer…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten