Uitzending
EenVandaag - 2-7-2010

2-7-2010

EenVandaag

1069 x bekeken | 0 reacties
5
Nederland - BraziliŽ van dichtbij
Vandaag staat een van de belangrijkste wedstrijden uit de Nederlandse voetbalhistorie op het programma. In Zuid Afrika strijden BraziliŽ en Nederland om een plaats bij de laatste vier van het WK Voetbal. De Braziliaanse gemeenschap verzamelt zich in de Brazil Music Bar om daar te wedstrijd te volgen. In heel Nederland zal de wedstrijd thuis, in de kroeg of op het werk gevolgd worden. Ook op het Museumplein in Amsterdam wordt het een waar voetbalfestijn. EťnVandaag is er bij.

Nederlandse politie in Zuid-Afrika
Tijdens het WK in Zuid-Afrika helpt een Nederlandse politieteam hun collega's van de Zuid-Afrikaanse politie met de begeleiding van Nederlandse supporters. Hoe gaan de zes Nederlandse agenten te werk? EťnVandaag loopt een dagje met de agenten mee.

Uitspraak in zaak Benno L
Vandaag staat zwembadhouder Benno L. opnieuw voor de rechter. Ditmaal om zijn straf aan te horen. De voormalig zwembadhouder wordt verdacht van ontucht met tientallen kinderen, poging to verkrachting en het bezit van kinderporno. Vorige maand werd tien jaar cel plus tbs geŽist. In een toelichting verklaarde de Officier van Justitie dat de zwemschool van Benno L. seksueel misbruik als doel had, niet het geven van zwemles. Grote vraag is of de tbs intact blijft. Een gesprek met de vader van een van de slachtoffers die een hoofdrol speelt in de zaak tegen Benno L.

De kapper van Oranje
Als kleine jongen wilde Hannibal Hanna het liefst profvoetballer worden. Dit liep echter anders. Doordat hij vaak naar de kapperszaken van zijn ooms ging, raakte hij steeds meer geÔnteresseerd in het kappersvak. Hij heeft nu een eigen zaak in Nieuw-Vennep en doet het haar van een groot aantal BN'ers. Op uitnodiging van de Oranjespelers ging Hannibal naar Zuid-Afrika. Daar knipte hij onder andere Van der Wiel, Elia, Sneijder, Robben, Afellay, De Zeeuw en Van Persie. Hij vertelt hoe het met onze jongens en hun kapsels gaat. En wat vindt hij eigenlijk van de haardracht van de tegenstanders?

Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op vrijdag 2 juli door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    Nederland - Brazilië van dichtbij Vandaag staat een van de belangrijkste wedstrijden uit de Nederlandse voetbalhistorie op het programma. In Zuid Afrika strijden Brazilië en Nederland om een plaats bij de laatste vier…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten