Uitzending
EenVandaag - 10-7-2010

10-7-2010

EenVandaag

950 x bekeken | 0 reacties
7
De voorbeschouwing
Vanavond in EenVandaag de ultieme voorbeschouwing op de WK-finale van morgen. We spreken met 2 ervaringsdeskundigen Willy en René van der Kerkhof. René speelde 2 WK-finales, Willy 1 WK-finale. Ze zijn de enige tweeling ter wereld die ooit samen zo'n wedstrijd speelde.

Voor mij geen Oranje
Ze bestaan, mensen die niet van voetbal houden. Met Nederland in de finale hebben ze het zwaarder dan ooit. Je hebt heel wat uit te leggen als je in deze tijd niet vierkant achter Oranje staat. Sociale isolatie en verkettering liggen op de loer. Wat drijft deze mensen en wat gaan ze zondagavond dan wel doen? In EenVandaag een reportage over het wel en wee van de anti-fan.

Het verdeelde Spanje
Wij staan achter Oranje. Het zijn onze jongens en we worden wereldkampioen. Als je in Nederland van voetbal houdt dan ben je voor het Nederlands Elftal. In Spanje is dat echter minder vanzelfsprekend.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op zaterdag 10 juli door de AVRO en de TROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    De voorbeschouwing Vanavond in EenVandaag de ultieme voorbeschouwing op de WK-finale van morgen. We spreken met 2 ervaringsdeskundigen Willy en René van der Kerkhof. René speelde 2 WK-finales, Willy 1 WK-finale. Ze…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten