Uitzending
EenVandaag - 5-1-2021

5-1-2021

EenVandaag

140 x bekeken | 0 reacties
7
Onderaan de streep: D66
Met een CO2-uitstoot die hoger is dan afgesproken, haalde het kabinet de afgelopen periode de klimaatdoelen niet. Toch kijkt D66-fractievoorzitter Rob Jetten tevreden terug: "Deze periode was een kantelpunt. De groene revolutie is echt begonnen."

Rob Jetten maakte een pijlsnelle opmars op het Binnenhof. In 2017 kwam hij als nieuweling in de Tweede Kamer, en ruim een jaar later volgde hij Alexander Pechtold al op als voorzitter van de D66-fractie. Hij noemt dat nu 'een sprong in het diepe' en 'een klein beetje een gokje dat helemaal verkeerd zou kunnen uitpakken'.

Jubileum: voetbalvereniging Floreant 75 jaar
Geen jubileumviering van 75 jaar voor voetbalclub Floreant. Het werd een jaar waarin voorzitter Patrick als directeur van vereniging NLActief moest knokken voor de sportschoolhouders in Nederland. "Elke persconferentie zaten we met samengeknepen billen."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 5 januari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie