Uitzending
EenVandaag - 29-12-2020

29-12-2020

EenVandaag

169 x bekeken | 0 reacties
6
Topjaar voor wielrenner Anna van der Bruggen
2020 was een bizar wielerjaar, waarin veel wedstrijden niet doorgingen. Toch won Anna van der Breggen de koersen die ze wel reed állemaal. Ondanks dat stopt ze na de Spelen van 2021, of als die door corona niet doorgaan. "Maar dat zou heel jammer zijn."

95-jarige Jan Hoek vraagt jongeren opnieuw om minder te feesten
"Lieve mensen, doe nou toch 's effe kalm an." Dat schreef Jan Hoek (nu 95) in augustus in een open brief die tienduizenden mensen bereikte. Hij riep jongeren op om minder te feesten in coronatijd. Nu de jaarwisseling eraan komt, vraagt hij het opnieuw.

Terwijl het einde van 2020 nadert, duwt Jan Hoek zijn rollator voort door de gangen van woonzorgcentrum Aafje Meerweide in Rotterdam. Hier en daar maakt hij een praatje met het personeel. "Ik moet zo wel weer terug om te kijken hoe het met mijn vrouw gaat hoor. Ze is nu alleen."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 29 december door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie