Uitzending
EenVandaag - 30-7-2007

30-7-2007

EenVandaag

1216 x bekeken | 0 reacties
6
Exclusief: Interview Alastair Campbell
The master of spin, de schaduw van Blair, The other man in the room, dat zijn een paar van de bijnamen van Alastair Campbell, tien jaar lang de spindoctor van Tony Blair. Tijdens zijn jaren in Downingstreet 10 hield hij een dagboek bij dat recent verscheen. In een exclusief gesprek met EénVandaag vertelt hij over zijn dagelijkse strijd met de media.

De Ronde van Boxmeer
De Ronde van Boxmeer, een klein maar belangrijk wielercriterium vlak na de Tour de France. Vandaag wordt hij voor de 33e keer gereden en aan de ronde, die vooral bedoeld is om jong publiek warm te maken voor de wielersport doen ook profs als Michael Boogerd en Thomas Dekker mee. Welke invloed hebben de dopingaffaires op deze ronde? En wat doen de sponsors van zo'n kleine koers? EénVandaag volgt de familie Van Katwijk, wielerfamilie in hart en nieren.


EénVandaag Beeldcanon

Sacha de Boer
Na de geschiedeniscanon en de wetenschapscanon in EénVandaag de Beeldcanon. Welke beelden in de mediamaalstroom blijven ons bij? Welke beelden hebben impact? Die vraag stelt EénVandaag aan dertig professionals op het gebied van beeld. Programmamakers, filmers, fotografen en reclamemakers. Vandaag Sacha de Boer, presentator van het NOS Acht Uur-Journaal.

Presentatie: Ferdinand Fransen.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op maandag 30 juli door de AVRO en de TROS. Te gast was Sacha de Boer. De presentatie was in handen van Ferdinand Fransen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie