Uitzending
EenVandaag - 27-2-2020

27-2-2020

EenVandaag

295 x bekeken | 0 reacties
7
Coronavirus nu ook in Nederland: zo wordt naar meer besmettingen gezocht
In Tilburg is een besmettingsgeval met het coronavirus bekend geworden. Dat bevestigt minister Bruno Bruins van Medische Zorg zojuist. Het is het eerste bekende besmettingsgeval in ons land.

De patiŽnt is geÔsoleerd, meldt het RIVM. De man bezocht onlangs de regio Lombardije in ItaliŽ.

Raadsel opgelost: volgens deskundigen word je niet afgeluisterd door je telefoon voor advertenties
Je hebt het met collega's over een verre reis die je wilt boeken en als je even later op je telefoon kijkt, zie je ineens in webbrowsers en je social media advertenties over verre vakanties. Je zou bijna denken dat je telefoon je afluistert.

Dat dacht Daphne Deckers ook. Zo schreef ze in haar column dat ze laatst bij opnames van een SBS-programma twee zilvervisjes zag. Toen ze het daar met de visagiste over had, kreeg ze diezelfde avond op haar telefoon advertenties te zien om zilvervisjes te bestrijden. "Het is klip en klaar: mijn telefoon heeft het me horen zeggen." Maar dat kan helemaal niet, zeggen deskundigen.

In deze uitzending van EenVandaag waren Bruno Bruins en Daphne Deckers te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 27 februari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie