Uitzending
EenVandaag - 27-1-2022

27-1-2022

EenVandaag

261 x bekeken | 0 reacties
5
Geldverspilling of juist goed? Discussie over hulp van commerciŽle coronatesters aan drukke GGD
De eerste commerciŽle testbedrijven zijn begonnen met het uitvoeren van testen voor de GGD. Dat is hard nodig, want de GGD's kunnen hun capaciteit op korte termijn niet verder opschalen. Toch is niet iedereen enthousiast. "Je vergelijkt appels met peren."

Sommige teststraten kunnen het niet meer aan - de maximale capaciteit is bereikt. De eerste commerciŽle testbedrijven springen sinds vandaag bij in regio's waar de GGD het te druk heeft. Belangrijk om zicht te houden op de ontwikkeling van het virus zegt de een, geldverspilling zegt de ander.

Europese 'digitale grondwet' komt eraan: 'Goed dat we principes vastleggen, maar ze moeten wel bijten'
De Europese Commissie presenteert deze week haar voorstel voor een 'digitale grondwet'. PvdA-EuroparlementariŽr Paul Tang is er blij mee. "Maar je moet er als burger wel ťcht een beroep op kunnen doen."

In deze uitzending van EenVandaag was Paul Tang te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 27 januari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten