Uitzending
EenVandaag - 22-7-2019

22-7-2019

EenVandaag

427 x bekeken | 0 reacties
6
Amerikaan wil investeren in Feyenoord
Een Amerikaanse investeerder is geïnteresseerd in Feyenoord. Dat een buitenlandse partij een Nederlands voetbalclub wil overnemen is niet voor het eerst, maar over het algemeen gebeurt het niet zonder problemen.

Volgens het AD wil de Amerikaanse partij 'fors investeren' in Feyenoord, maar daarvoor in de plaats willen ze wel 'zeggenschap op alle fronten' en een deel van de winst. Ook volgens sporteconoom Ruud Koning gaat het waarschijnlijk niet om een vrijgevige partij: "Het is geen suikeroom uit Rusland of China. Amerikanen zullen geld willen zien."

Italiaans dorp Riace werd geroemd voor het opvangen van migranten
Het verwelkomen van migranten bracht het vergrijsde Riace opnieuw tot leven, én het bracht het dorp bijna de Nobelprijs voor de Vrede. Maar inmiddels zijn bijna alle migranten alweer weg. De dorpelingen bleken zelf niet blij met de aanpak.

De 33-jarige Mario uit Gambia is één van de weinigen die nog in Riace is gebleven. Hij heeft werk gevonden als tuinman. "Er zijn heel veel mensen weg", vertelt hij. "Alles was goed hier, maar nu is het kapotgemaakt."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 22 juli door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie