Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
EenVandaag - 22-1-2007

22-1-2007

EenVandaag

1131 x bekeken | 0 reacties
6
Hillary for president
Hillary Clinton wil terug naar het Witte Huis en dit keer als president. Hoeveel kans maakt ze bij de voorverkiezingen van de Democratische Partij? Hoe populair is ze en welke invloed heeft het schandaal rondom haar man op haar verkiezingsstrijd? In EénVandaag evalueren Amerika-deskundige Willem Post en historicus James Kennedy de kansen van Hillary om president te worden.

Het geheim van Dronten
De formatieonderhandelingen tussen CDA, PvdA en ChristenUnie zijn nog in volle gang. In zeventien Nederlandse gemeenten kwamen dezelfde partijen op lokaal niveau al eerder tot overeenstemming. Eén van die gemeenten is Dronten, waar de coalitie nu al negen maanden succesvol opereert. Wat is het geheim van Dronten?

Extreem weer: eigen schuld?
Het extreme weer van de afgelopen tijd roept de nodige vragen op over het klimaat. Worden de klimaatveranderingen direct veroorzaakt door de mens? Is het een geval van eigen schuld, dikke bult? In het boek De staat van het klimaat probeert een groep wetenschappers deze en andere vragen te beantwoorden.

In memoriam Yvonne Habets
Ze was één van de eerste vrouwelijke televisieverslaggeefsters van Nederland. Yvonne Habets (58). Ze werkte 34 jaar voor TROS Aktua en 2Vandaag. Met haar gedrevenheid en durf maakte ze vele opzienbarende reportages. Afgelopen zaterdag is ze gestorven. EénVandaag maakt een portret.

Presentatie: Karel van de Graaf.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op maandag 22 januari door de AVRO en de TROS. Te gast waren Willem Post en James Kennedy. De presentatie was in handen van Karel van de Graaf. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie