Uitzending
EenVandaag - 18-5-2020

18-5-2020

EenVandaag

213 x bekeken | 0 reacties
5
Er zijn veel 'onzichtbare' coronapatiŽnten die nog maandenlang last hebben van de infectie
Alle drie werden ze eind maart getroffen door het coronavirus. Maar waar de meeste patiŽnten, die niet in het ziekenhuis belanden, na 2 weken zijn opgeknapt, geldt dat niet voor MariŽlle, Charissa en Patricia. "Ik zit in mijn negende week en kan niks."

Veel bedrijven lijden onder de corornacrisis, moet de overheid ze allemaal redden?
De coronacrisis is niet zomaar voorbij, realiseerde ondernemer Peter Paul Kissels zich. De kosten voor zijn bedrijf liepen door, maar er kwam geen cent binnen. Hij besloot er zelf mee te stoppen, in plaats van te wachten op een faillissement.

Na de eerste persconferentie van premier Rutte wist Peter Paul Kissels meteen: dit gaat lang duren. Hij is eigenaar van De Weijer in Boxmeer, een voormalige kerk met daarin horeca en een theater. Het publiek dat naar de Wijer komt is relatief oud. "Zelfs als het straks allemaal over is, geloof ik niet dat de zalen meteen weer volstromen."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 18 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie