Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
EenVandaag - 18-12-2006

18-12-2006

EenVandaag

1232 x bekeken | 0 reacties
6
Meer illegalen door pardonregeling?
Het nieuws van een op handen zijnde pardonregeling in Nederland is niet binnen de landsgrenzen gebleven. In en rond Milaan woont een grote gemeenschap illegalen uit West-Afrika. Zij hebben van het generaal pardon gehoord en willen het nu in Nederland gaan proberen. EénVandaag ging naar Milaan en sprak met deze mensen.

Weerman Versteegt verlaat Radio 2
Na twaalf jaar trouwe dienst bij het weerbericht op Radio 2 stopt weerman Jan Versteegt ermee. In zijn eigen weershow gaf Versteegt dagelijks een uitgebreide weersverwachting. Nu wil hij weer gezellig met zijn vrouw naar de markt en een vakantie plannen. EénVandaag zoekt hem op in Groningen.

Vrouwendorpen in Polen
Steeds meer Poolse mannen vertrekken voor beter betalend werk naar het Westen. Het gevolg: vrouwendorpen. Zo is het dorpje Walce in Zuid-Polen een echt vrouwendorp geworden. Vrijwel alle mannen zijn hier verdwenen en de vrouwen en kinderen blijven achter. Een portret van het dorp.

Presentatie: Ferdinand Fransen.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op maandag 18 december door de AVRO en de TROS. Te gast was Jan Versteegt. De presentatie was in handen van Ferdinand Fransen. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!