Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
EenVandaag - 12-1-2007

12-1-2007

EenVandaag

993 x bekeken | 0 reacties
6
Biedt gedragscode reisbranche oplossing?
Op 1 april wordt de gedragscode voor de toeristische sector van kracht. Die moet een einde maken aan ondoorzichtige constructies met extreem lage vanaf-prijzen, waar de reisbranche berucht om is. Maar zullen de reisorganisaties zich er in de praktijk daadwerkelijk aan houden? EénVandaag spreekt onder andere met de brancheorganisatie ANVR en grote prijsvechters D-reizen en Singapore Airlines.

Lintje voor War Child
De directeur van War Child, Willemijn Verloop, krijgt vandaag een lintje. In de afgelopen twaalf jaar heeft zij zich met de organisatie ingezet voor het lot van kinderen in oorlogsgebieden. Zij is voor het lintje voorgedragen door elf vrienden, onder wie Marco Borsato en Freek de Jonge. EénVandaag is bij de uitreiking en het verrassingsconcert voor haar van Borsato in Paradiso.

Waar stopt verantwoordelijkheid horeca?
Eind december 2006 vond op de parkeerplaats voor de deur van een discotheek in Rotterdam een schietpartij met dodelijke afloop plaats. Vervolgens sloot de gemeente de horecagelegenheid Now & Wow voor twee weken. Hierdoor werd onder andere het nieuwjaarsfeest afgelast. Maar waar houdt de verantwoordelijkheid van de horeca-ondernemer eigenlijk op?

Enquête: Knelpunten kabinetsformatie
Wat zijn de belangrijkste zaken die het nieuwe kabinet moet aanpakken? Welke keuzes moeten gemaakt worden over knelpunten als de hypotheekrenteaftrek, AOW en euthanasiewetgeving? De panelleden van het EénVandaag Opiniepanel schoven voor een momentje aan bij de onderhandelingstafel van CDA, PvdA en ChristenUnie. Vanavond ziet u welke besluiten zij genomen hebben.

Importauto populairder dan ooit
Duizenden euro's besparen op de aankoop van een tweedehands auto. Wie wil dat niet? Het kan door een auto net over de grens, in bijvoorbeeld Duitsland, te kopen. Vorig jaar steeg het aantal importauto's met 35 procent ten opzichte van 2005. Meer dan 55.000 mensen kochten hun auto over de grens. Moet de Nederlandse autodealer zich

Presentatie: Karel van de Graaf.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op vrijdag 12 januari door de AVRO en de TROS. De presentatie was in handen van Karel van de Graaf. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!