Uitzending
Editie NL - Aflevering 50

Aflevering 50

Editie NL

10-3-2020

| 105 x bekeken | 0 reacties
3
Met in deze uitzending: -Naar concert ondanks corona? -Het nieuwe handen schudden. -Thuiswerk zonder afleiding. -Laserstraal vervangt prik.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Laserstraal vervangt prik
Twintig procent van de Nederlanders heeft prikangst. Ze zijn doodsbang voor naalden en durven bijvoorbeeld geen vaccinaties te halen. Onderzoekers van de Universiteit Twente werken nu aan een techniek waarbij de naald bij injecties vervangen kan worden door laserstralen.

Het nieuwe handen schudden
Premier Rutte is er duidelijk over: we moeten voorlopig geen handen schudden. Elkaar de hand schudden is zo ingebakken in onze cultuur, wat moeten we nu doen?

Naar concert ondanks corona?
Alle grote evenementen in Noord-Brabant zijn de komende dagen geschrapt. Stevige maatregelen dus om te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt. Ook in andere provincies worden steeds meer evenementen afgelast. Wat betekent het coronavirus voor concerten in ons land?

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma, Peter van Zadelhoff, Robbie Kammeijer, Jetske Schrijver en Steef van Stiphout. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 50 werd uitgezonden op dinsdag 10 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie