Uitzending
Editie NL - Aflevering 183

Aflevering 183

Editie NL

13-9-2017

| 187 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Play: Apenkooien 2.0
Oefenen voor de Winterspelen in Zuid-Korea doet de Zwitserse freestyleskiër Andri Ragettli op geheel eigen wijze. Hij heeft er geen sneeuw voor nodig. Geen skies. Alleen een gymzaal.

Te arm voor huisdier
Huisdieren met een arme baas moeten zich soms behelpen. Daarom schieten burgers te hulp met een dierenvoedselbank, onder meer in Nijmegen. Ze zijn nog maar net begonnen, maar hebben al 260 klanten.

Nieuwe iPhone onbetaalbaar
Hoeveel geld heb je ervoor over om de allernieuwste iPhone te hebben? Dat vragen veel mensen zichzelf af vandaag. Apple lanceerde vannacht maar liefst 2 nieuwe versies: de iPhone 8 en de nogal kostbare iPhone 10, een jubileum uitvoering. Die kost minstens 1159 euro.

Voor alles een minister
Een nieuwe oplossing voor het woningtekort: er zou een minister voor Bouwen moeten komen. Dat vindt makelaarsvereniging NVM. Maar nóg een minister? Is dat wel nodig? Kranten meldden vorige week al dat we afstevenen op een enorm kabinet: volgens geruchten maar liefst 16 ministers. Drie meer dan we nu hebben.

Storm? Strandweer! Eerste herfstorm dit jaar
De eerste herfstorm van dit jaar heeft flink huisgehouden vandaag. Bij IJmuiden en op Vlieland is zelfs windkracht 10 gemeten. Lekker binnen blijven, zou je dan denken toch? Nee dus: er zijn waaghalzen die naar buiten of zelfs het water op zijn gegaan

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 183 werd uitgezonden op woensdag 13 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie