Uitzending
Editie NL - Aflevering 179

Aflevering 179

Editie NL

7-9-2017

| 173 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Reserveren is betalen
Reserveren en niet op komen dagen, de zogeheten no-shows: restaurants zijn het beu. Chef Ron Blaauw heeft nu als eerste in Nederland een systeem waarbij hij no-shows grondig aanpakt. Is dat de oplossing?

PLAY: Houd de dief!
Deze meeuw had trek en wist precies waar hij zin in had...

Schoolregels voor ouders
Ouders die de klas binnenstormen om verhaal te halen, een rechtszaak beginnen om hun dochter bij een vriendinnetje in de klas te krijgen of ouders die hun auto asociaal op de stoep voor de school parkeren. Veel scholen hebben hun handen vol aan ouders, en veel leraren weten niet hoe ze ermee om moeten gaan. Daarom stellen steeds meer scholen protocollen met regels waaraan ouders zich moeten houden.

Storm aan nepbeelden
Er verschijnen al veel beelden van 'orkaan Irma' op Facebook. Maar in veel gevallen gaat het om beelden van andere orkanen. Dat zien we steeds vaker: fakebeelden die na een ramp massaal gedeeld worden...

Geen contact met Sint Maarten
Door orkaan Irma is er bijna geen communicatie op en met Sint Maarten. En dat is ontzettend vervelend, omdat hulpdiensten op deze manier niet de schade en benodigde hulp in kunnen schatten.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 179 werd uitgezonden op donderdag 7 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie