Uitzending
Editie NL - Aflevering 178

Aflevering 178

Editie NL

6-9-2017

| 189 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Geen fooi voor pizzabezorger
Een pizzaatje of kapsalon bestellen via internet: lekker, handig en makkelijk. Voor de bezorger is het iets minder leuk. Omdat we meestal online afrekenen, hebben we amper cash geld meer in huis. Een fooi voor de pizzakoerier schiet er daardoor vaak bij in.

Gaat kind voor werk?
Stel je wil zo graag zelf je kinderen naar school brengen, dat je zelfs bereid bent een rechtszaak tegen je baas aan te spannen om dat voor elkaar te krijgen. Maak je als ouder kans om deze rechtszaak te winnen en daarmee andere werktijden bij je baas af te dwingen?

Irma in de windtunnel
Orkaan Irma is een extreem zware storm, vandaag werden windsnelheden gemeten tot ruim 300 kilometer per uur. Dat klinkt al enorm hard, maar hoe hard is dat nou eigenlijk? We stuurden verslaggever Eise Pulles naar de grootste windtunnel van Nederland om te ondervinden hoe het is om in zo'n storm te staan.

Sint Maarten na de storm
Het is de krachtigste orkaan ooit gemeten boven de Atlantische Oceaan: Irma. En ze raasde vanmiddag over Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius heen. En inmiddels worden langzaam de gevolgen van de orkaan zichtbaar.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 178 werd uitgezonden op woensdag 6 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie