Uitzending
Editie NL - Aflevering 182

Aflevering 182

Editie NL

12-9-2017

| 172 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: Storm
Gisteren lieten we een compilatie zien van verslaggevers en cameramensen die zich waagdenin de orkanen Irma en Josť. Vandaag kwam dit filmpje nog tevoorschijn...

Shotje azijn wel zo fijn?
Azijn om te poetsen of een paar druppeltjes in je dressing, maar een heel glas om er voor te zorgen dat je gezonder bent? In Japan is dat al de normaalste zaak van de wereld. In Nederland nog niet, daarom opent er vandaag in Amsterdam voor drie dagen een pop-up azijnbar. Zitten Nederlanders hier op te wachten en is het niet erg vies?

BFF op de kleuterschool
Op de school van de Engelse prins George mag je geen beste vriend(in) hebben. Dit zou er namelijk voor zorgen dat anderen zich buitengesloten kunnen voelen en ze willen voorkomen dat kinderen gekwetst worden als iemand de vriendschap verbreekt. Maar is het niet juist goed voor kinderen om met dit soort dingen om te leren gaan?

Winkels blind voor handicap
Als je gehandicapt bent, is een winkel verplicht met jou aan de arm door de winkel te lopen zodat ook jij fatsoenlijk kunt winkelen. Een blinde vrouw wilde dit graag bij de Kruidvat in Vught, maar daar weigerden ze dat te doen.

Fransen jaloers op onze noodhulp
We hebben kritiek op onze hulpverlening aan Sint Maarten. Maar ook de Fransen zijn niet tevreden over hun hulpverlening.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 182 werd uitgezonden op dinsdag 12 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie