Uitzending
Editie NL - Aflevering 180

Aflevering 180

Editie NL

8-9-2017

| 164 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: Dierenfoto's
Een Amerikaans asiel huurt sinds kort een professionele fotograaf in die de dieren op een glamoureuze manier op de foto zet. Dat moet ze aantrekkelijker maken.

Wilt u daar nog 300 calorieŽn bij?
Het is voor veel mensen heel herkenbaar: je bestelt een kop koffie of broodje, en de verkoper vraagt of je een grotere portie wilt voor een euro extra. Uit Engels onderzoek blijkt nu dat we hier heel vaak ja op zeggen. Door al die vragen gaan we veel meer eten.

Spieren afknellen voor spiergroei
Je kunt in een razend tempo enorme spieren krijgen, als je tijdens het trainen het bloed naar je spieren afknelt. Eigenlijk is het een methode die wordt gebruikt tijdens een revalidatie, maar ook steeds meer sporters gebruiken het.

Weet Sint Maarten van Jose?
De communicatie op Sint-Maarten is nog steeds belabberd: er is geen elektriciteit en telefoon- en internetverbindingen werken slechts sporadisch. Daardoor is het erg lastig om alle eilandbewoners op de hoogte te brengen van orkaan Josť, die ook op Sint Maarten afraast.

Kan ik Sint Maarten helpen?
De desastreuze gevolgen van orkaan Irma op Sint-Maarten laat veel Nederlanders niet onberoerd. Na het zien van de schokkende beelden, vragen veel mensen zich af hoe ze kunnen helpen. Initiatieven schieten als paddestoelen uit de grond, maar wat helpt de bewoners nu echt?

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 180 werd uitgezonden op vrijdag 8 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie