Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

17-1-2018

| 1277 x bekeken | 0 reacties
6
Piet Emmer, Karwan Fatah-Black, en Taco Dibbits
De J.P. Coen-school in Amsterdam maakte bekend dat de school een andere naam moet krijgen vanwege de groeiende maatschappelijke discussie over het Nederlandse slavernijverleden. Aan tafel Piet Emmer, emeritus-hoogleraar aan de Universiteit Leiden, Karwan Fatah-Black, assistent-professor in Leiden, en Taco Dibbits, directeur van het Rijksmuseum.

Bert Wagendorp
Het verhaal van de Amerikaanse kunstschaatser Tonya Harding wordt door velen gezien als het grootste sportschandaal uit de geschiedenis. Ze haalt in aanloop naar de Olympische Winterspelen van 1994 het nieuws wanneer haar entourage betrokken blijkt bij een brutale aanval op haar rivale. Inmiddels is er een autobiografische sportfilm uitgekomen over deze aanstootgevende zaak getiteld I, Tonya. In de uitzending bespreekt Bert Wagendorp de film. Wagendorp schreef 'Vals Spel'; een boek over sport Ún de macht en het geld die de sportwereld beheersen. Het boek komt binnenkort uit.

Huisdichter Nico Dijkshoorn
Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn.

Tafeldame: Antoinnette Scheulderman
Vanavond is Antoinnette Scheulderman de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Antoinnette Scheulderman, Bert Wagendorp, Nico Dijkshoorn, Nico Dijkshoorn (dierenarts) en Piet Emmer te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op woensdag 17 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie