Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

15-1-2018

| 1064 x bekeken | 0 reacties
4
Frans Weisz en Géza Weisz
Regisseur Frans Weisz zag zijn lang gekoesterde wens in vervulling gaan: het verfilmen van de klassieker ‘Het leven is vurrukkulluk’ van Remco Campert. Al direct na het verschijnen van het boek in 1961 probeerde Weisz de verfilming van de grond te krijgen en decennia later is het zover: op 25 januari gaat de film in première, met in de hoofdrol onder meer zijn zoon Géza.

Auke Kok
Schrijver Auke Kok begon anderhalf jaar geleden aan een moeilijke klus: het schrijven van een allesomvattend boek over Johan Cruijff, de beste voetballer aller tijden. Door de jaren heen zijn er al veel boeken over de voetbalgrootheid geschreven, maar voor Kok was dat geen reden om dat niet te doen. Auke Kok is vanavond in de studio om de laatste stand van zaken rond zijn boek te geven.

Tafelheer: Jan Mulder
Jan Mulder is de side-kick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Auke Kok, Diederik Ebbinge, Frans Weisz, Jan Mulder, Remco Campert en Geza Weisz te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op maandag 15 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie