Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

22-1-2018

| 949 x bekeken | 0 reacties
6
Twan Huys
Michael Wolff, schrijver van het Trump-boek 'Fire & Fury', zei in een interview met Bill Maher (HBO) dat hij zeker weet dat Trump een buitenechtelijke verhouding heeft, in het Witte Huis. We bespreken het met Twan Huys.

Ferry van Houten
De beroemde Franse chef-kok Paul Bocuse is op 91-jarige leeftijd overleden. Ferry van Houten, van restaurant Het Bosch in Amsterdam, heeft in 1980 met de legende mogen werken, die vele culinaire innovaties op zijn naam heeft staan.

Jort Kelder en Herman Pleij
In het TV-programma 'Het Pronkstuk van Nederland' gaat Jort Kelder op zoek naar dé zaken die Nederland definiëren en ons het meest verbinden. Kijkers kunnen stemmen welk item hét pronkstuk moet worden in de categorieën ‘kunst’, ‘ontwerp’ en ‘erfgoed’, om uiteindelijk tot één overall winnaar te komen. Wordt het misschien De Nachtwacht? Of Nijntje? We blikken vooruit met Jort Kelder en Herman Pleij.

Ruud Gullit
Ruud Gullit gaat de gamewereld in! Onze legendarische voetballer gaat met ‘Team Gullit’ jonge gamers opleiden om professionele e-sporters te worden. Naast tactisch speladvies en trainingen, zal er ook aandacht zijn voor omgang met media en marketing. Hij heeft nu al drie spelers in zijn selectie opgenomen, die het voetbalspel FIFA spelen: Floris Jorna (18), Julian van den Berg (17) en Dani Visser (16).

Tafeldame: Hélène Hendriks
Hélène is vanavond sidekick van Matthijs!

In deze uitzending van DWDD waren Herman Pleij, Jort Kelder, Ruud Gullit en Twan Huys te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op maandag 22 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie