Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

23-1-2018

| 853 x bekeken | 0 reacties
7
Bert Maalderink en Jeroen Stekelenburg
Vandaag presenteerde de NOS hún Olympische equipe: het team van verslaggevers in Pyeongchang. Bert Maalderink en Jeroen Stekelenburg zullen als ware spitsen onze schaatsers interviewen vlak voor ze het ijs op gaan. En uiteraard direct na afloop van de wedstrijd, na glansrijke overwinning, maar natuurlijk ook na keihard verlies.

William Boeva
Het is vijf jaar geleden dat de Jakhalzen de Vlaamse stand-upcomedian William Boeva bezochten. Toen nog nieuw komisch talent, met de publieksprijs van de Culture Comedy Award en de Humo's Comedy Cup vers op zak. Inmiddels is hij groots in Vlaanderen, vanaf morgen bestijgt hij ook de Nederlandse podia en speelt hij zijn nieuwe show ‘Reset’.

Paul de Munnik
Vandaag werd bekend dat Neil Diamond niet meer zal touren; hij heeft Parkinson. Paul de Munnik is groot fan van de zanger.

Leona Philippo
Het duet. Niet weg te denken uit de geschiedenis van de popmuziek. Twee vocalisten stuwen elkaar tot ongekende hoogten. Wij wilden onze sterren laten zingen met internationale megasterren. De techniek bood uitkomst en liet in DWDD Leona Philippo een duet zingen met niemand minder dan Marvin Gaye; het begin van een rubriek.

Ondertussen zijn we aanbeland bij de negende editie. Tino Martin gaat deze keer het duet aan met wederom een legendarische artiest, onder begeleiding van het B-Movie Orchestra!

Tafeldame: Romana Vrede
Vandaag is actrice Romana Vrede tafeldame.

In deze uitzending van DWDD waren Bert Maalderink, Romana Vrede, Leona Philippo en Paul de Munnik te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op dinsdag 23 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie