Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

1-12-2017

| 1554 x bekeken | 0 reacties
6
Elke laatste vrijdag van de maand blikken we terug op de mediagebeurtenissen van die maand. We bespreken de meest opvallende momenten op tv en de tafelgasten dragen elk een fragment aan dat hén is opgevallen. De TV Draait Door is een compilatie met de beste fragmenten van de maand.

Gasten:
- Jan Slagter viert met Omroep Max kijkcijferhit na kijkcijferhit.
- Eva Jinek ontmoette in aflevering twee van 'De Verenigde Staten van Eva' een bijzonder man: John Rosenow, melkveehouder uit Wisconsin. Hij omarmt de vaak illegale, Mexicaanse immigranten. Een gedurfde stellingname in het Amerika van Trump.
- Paulien Cornelisse is groot fan van de serie 'The Handmaid’s Tale', die zeer goed werd ontvangen door de internationale pers. Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst waarin Amerika een religieuze dictatuur is geworden. De weinige vrouwen die nog vruchtbaar zijn worden gebruikt als 'Handmaids'; broedmachines van de machthebbers.

Huisband: Roxeanne Hazes
Het is media-uitzending, dus staat huisband Roxeanne Hazes op de bühne. Ze geeft muzikaal commentaar op de onderwerpen aan tafel.

Roxeanne bracht in mei dit jaar haar eerste single uit: 'Ik was toch je meisje'. Wij gingen op speeddate met Roxeanne:

Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts
Het is vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs!

De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op vrijdag 1 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie