Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

28-11-2017

| 1164 x bekeken | 0 reacties
6
Manda Heddema, Brecht Russchen, Arno Koek en Maartje Kroonen
Het is de laatste dinsdag van de maand, dus tijd voor ons ‘Boek van de Maand’! Boekhandelaren Manda Heddema, Brecht Russchen, Arno Koek en Maartje Kroonen bespreken vanavond de beste boeken en kiezen één ultieme winnaar!

BBC Sound Of 2018
Naar jaarlijkse gewoonte selecteert de BBC een aantal nieuwe beloftevolle artiesten en bundelt deze in een longlist met als titel “BBC Sound Of”. Dat deze longlist een grote stap betekent in de carrière van de winnende artiesten is inmiddels duidelijk. Onder de vorige winnaars prijken namen zoals Adele, Sam Smith en 50 Cent. Ook wij reizen op deze gure novemberdag een jaar vooruit én vijfentwintig jaar achteruit. Aan tafel 3FM deejay Eva Koreman en Benjamin Herman en Willem Friede, leden van de New Cool Collective.

New Cool Collective
New Cool Collective viert volgend jaar het 25-jarig bestaan! Het begon allemaal in 1993, in de Amsterdamse Soul Kitchen. DJ Graham B. draaide platen, Benjamin speelde mee. Uiteindelijk leidde dit tot het achtkoppige jazzdance-monster NCC, waarmee de band talloze keren heeft getourd langs jazzclubs en festivals over de hele wereld. De band viert haar verjaardag met verschillende projecten. Er komen bijzondere Big Band-shows, een groot verjaardagsoptreden en een speciale vinyl-uitgave. Maar vanavond staan zij eerst bij ons in de studio!

Je kunt NCC binnenkort hier gaan zien.

Tafeldame: Antoinnette Scheulderman
Vanavond is Antoinnette Scheulderman de sidekick van Matthijs!

In deze uitzending van DWDD waren Antoinnette Scheulderman en Eva Koreman te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op dinsdag 28 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie