Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

27-11-2017

| 930 x bekeken | 0 reacties
5
Sandra Schuurhof
Heuglijk royalty-nieuws! De Britse prins Harry (33) en zijn verloofde Meghan Markle (36) gaan trouwen. De de jongste zoon van Charles en Diana en de Amerikaanse actrice hebben zich begin deze maand verloofd. De koninklijke familie heeft uiteraard verheugd gereageerd. Aan tafel: Sandra Schuurhof.

Griet Op de Beeck en Jan Matthys
De debuutroman van Griet op de Beeck ‘Vele hemels boven de zevende’ was een enorme bestseller, meer dan 260.000 exemplaren gingen over de toonbank. En dan kan een verfilming natuurlijk niet uitblijven! Jan Matthys regisseerde de film en Spinvis maakte de soundtrack. Zij zitten aan tafel met Griet, die zelf het filmscenario schreef. Uiteraard bespreken we ook met haar hoe zij de afgelopen maanden heeft beleefd, sinds zij in DWDD vertelde te zijn misbruikt door haar vader.

Dolf Jansen
Er is ophef ontstaan om een foto die oud-ChristenUnie-leider André Rouvoet plaatste op LinkedIn. Daarop was de reünie te zien van kabinet Balkenende IV (2007 -2010). De afbeelding zorgde voor hilarische reacties op internet. Vanavond becommentarieert cabaretier Dolf Jansen op geheel eigen wijze de foto en het verhaal.

Tafeldame: Tess Wester
Vanavond debuteert Tess Wester als tafeldame! Wester (1993) is handbalkeepster. Ze speelt in Duitsland voor SG BBM Bietigheim en sinds 2012 in ons nationale team.

In deze uitzending van DWDD waren Dolf Jansen, Spinvis en Sandra Schuurhof te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op maandag 27 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie