Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

7-12-2017

| 990 x bekeken | 0 reacties
5
Beatrice de Graaf
Donald Trump deed wat geen enkele Amerikaanse president aandurfde: de erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van IsraŽl. Al in 1995 werd dit voornemen geformuleerd, maar om het vredesproces niet te verstoren werd het nooit uitgevoerd. Tot gisteren dus. De internationale reacties waren afwijzend, niet alleen vanuit de islamitische wereld. Zo gaf bijvoorbeeld Angela Merkel te kennen deze beslissing niet te steunen. Wat zijn de beweegredenen van Trump? En wat zijn de gevolgen? Aan tafel: Beatrice de Graaf.

Dafne Schippers
2017 was weer een goed jaar voor Dafne Schippers. Op het WK atletiek in Londen prolongeerde ze haar kampioenstitel op de 200 meter en won ze brons op de 100 meter. Ook is ze weer genomineerd voor sportvrouw van het jaar. Wat zijn de doelen voor het aanstaande jaar?

Muziek: Rico en Sticks maken 3FM Serious Request-anthem
De veertiende editie van 3FM Serious Request komt eraan. Domien Verschuuren, Sander Hoogendoorn en Angelique Houtveen zijn dit jaar de bewoners van het Glazen Huis op het Marktplein in Apeldoorn. Het doel van dit jaar: het samenbrengen van verscheurde families. En ook deze editie krijgt natuurlijk een officieel anthem: rappers Rico en Sticks tekenden voor de eer. Vanavond de primeur op de DWDD-bŁhne!

Tafelheer: Erik Dijkstra
Erik Dijkstra is vanavond de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Beatrice de Graaf, Erik Dijkstra en Ilse DeLange te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op donderdag 7 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie