Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

22-11-2017

| 740 x bekeken | 0 reacties
6
Leila Prnjavorac
Leila Prnjavorac is op 31 december 1982 geboren in Doboj (BosniŽ-Herzegovina) en in 1993 is zij samen met haar ouders en broertje op de vlucht geslagen voor het Bosnisch-Servische leger. Het gezin vluchtte naar Nederland. Vandaag werd Ratko Mladic (74) door het JoegoslaviŽtribunaal veroordeeld tot levenslang. De oud-legerleider van de Bosnische ServiŽrs werd door het tribunaal in Den Haag schuldig bevonden aan genocide en misdaden tegen de menselijkheid. We kijken terug met Leila Prnjavorac.

NS Publieksprijs
Tot vanavond kan er nog gestemd worden op de NS Publieksprijs, oftewel het boek van het jaar volgens het Nederlands publiek. De winnaar zal vanavond in de uitzending worden bekendgemaakt. Genomineerde boeken zijn:

Muziek: Nits
De band Nits (voorheen The Nits) bestaat al zo'n 43 jaar en ze zijn terug met een nieuw album en een theatertour. De nieuwe plaat heet Angst, en gaat over herinneringen en ervaringen van de ouders en grootouders van zanger/gitarist/toetsenist Henk Hofstede.

Tafelheer: Tom Egbers
Vanavond is Tom Egbers de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Nico Dijkshoorn en Tom Egbers te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op woensdag 22 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie