Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

21-11-2017

| 1000 x bekeken | 0 reacties
6
David Grifhorst, Ronald Snijders en Pieter Derks
De Boterhamshow is een nieuw educatief ontbijtprogramma voor kinderen vanaf 6 jaar én hun ouders. Een soort kruising tussen De Muppet Show en DWDD, met poppen dus! Presentator Opper de Pop ontvangt tafelgasten, muzikanten en sidekicks als Nico de Neushoorn en Peter Allesweter. Achter de schermen probeert opnameleider Berny de chaotische boel bij elkaar te houden. Aan tafel de makers, regisseur David Grifhorst, en tekstschrijvers Ronald Snijders en Pieter Derks.

Simonka de Jong
De documentaire ‘Pilotenmasker’ volgt acht kinderen op de afdeling kinderoncologie van het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. De film ontbeert commentaarstem of andere vorm van uitleg en bestaat puur uit, vaak aangrijpende, beelden. Aan tafel de maker van de documentaire Simonka de Jong en drie ouders van kinderen uit de film.

Muziek: Sue the Night
Vanavond onze voormalige huisband Sue the Night op de bühne! Ze zijn net terug uit Duitsland en beginnen in januari aan een uitgebreide clubtour. Maar eerst staan ze op 22 en 23 november in het voorprogramma van Kensington in een uitverkochte Ziggo Dome. In DWDD spelen ze ‘Morning Paper’.

Tafeldame: Evi Hanssen
Evi is de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Evi Hanssen, Pieter Derks en Ronald Snijders te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op dinsdag 21 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie