Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

17-11-2017

| 1176 x bekeken | 0 reacties
7
Hoe groot is de Russische invloed? - Derk Sauer en Eva Hartog
Onze nieuwe minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren waarschuwde voor het gevaar van Russische infiltratie in Nederland. De Britse premier Theresa May beschuldigde Poetin ervan de samenleving in tweeën te willen splijten met nepnieuws. En een opperbevelhebber van de NAVO sprak van een Russische destabiliserings-campagne in Europa. Is de invloed van de Russen echt zo groot? We vragen het Moscow Times-oprichter Derk Sauer en Eva Hartog, hoofdredacteur van die krant.

Toneelstuk 'Network' van Ivo van Hove
Lyrische recensies in onder meer The Guardian en The New York Times voor het toneelstuk ‘Network’ van Ivo van Hove, nu te zien in The National Theatre in Londen. Met in de hoofdrol Bryan Cranston van Breaking Bad! Het stuk is gebaseerd op het script van de gelijknamige satirische film uit 1976, over ethische vraagstukken van het toen jonge massamedium televisie.

Jan Cremer over zijn boek 'Sirenen'
Schrijver/kunstenaar Jan Cremer komt vanavond in de studio om te praten over zijn nieuwe boek Sirenen. Dit boek gaat over het dramatische liefdesverhaal tussen Cremer en Loesje Hamel, op dat moment topmannequin bij Pierre Cardin. Ze ontmoetten elkaar in het Amsterdamse uitgaansleven. Het was liefde op het eerste gezicht, voor beiden meteen een lotsbestemming.

Muziek: Thundercat
Thundercat, het alias van Stephen Brunder (1984), is een Amerikaanse basgitarist, producer en zanger. Hij maakt een bonte mix van Soul, Jazz, Funk en Elektronica en werkte al samen met grote artiesten als Mac Miller, Ty Dolla Sign en Kendrick Lamar. Op 24 februari 2017 kwam zijn derde solo-album ‘Drunk’ uit, met gastoptredens van wederom Kendrick Lamar, Pharrell en Wiz Khalifa. Vanavond speelt Thundercat ‘Them Changes’.

Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts
Het is vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs!

Comedy: De Partizanen
Vanavond weer een sketch van onze huiscomedians De Partizanen.

In deze uitzending van DWDD waren Derk Sauer, Ivo van Hove, Jan Cremer en Marc-Marie Huijbregts te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op vrijdag 17 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie