Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

13-11-2017

| 1827 x bekeken | 0 reacties
5
Terre des Hommes
Kinderrechtenorganisatie Terre des Hommes spoort pedo-seksuelen op via een cyberspace-project, waarbij de pedo-sekstoeristen online in kaart wordt gebracht. Terre des Hommes heeft zeker 350 actieve Nederlandse kindersekstoeristen op het oog. Gideon van Aartsen is onderzoeker van kinderrechtenorganisatie Terre des Hommes en komt vanavond aan tafel om te praten over de opsporingstechniek.

Mart Smeets
Mart Smeets heeft sinds zijn 16e levensjaar, de dag waarop president Kennedy werd doodgeschoten, een fascinatie voor de Verenigde Staten. Zijn werk als sportjournalist bracht hem de decennia daarna vaak in het land. Veel van zijn ervaringen op het gebied van muziek, sport, politiek, kunst, geschiedenis, eten, reizen, hotels en het eeuwige racisme beschreef hij in zijn nieuwe boek Mijn Amerika dat deze maand uitkwam.

Jack Poels en Ntjam Rosie
Vanavond weer een gloednieuwe editie van onze rubriek 'Het Groot Nederlands Songbook'. Welke Nederlandse liedjes behoren absoluut tot ons culturele erfgoed? Wij stellen de canon van de Nederlandse liedkunst op. Wende Snijders, Trijntje Oosterhuis, Paul de Munnik, Janne Schra, Leona Philippo, Frank Boeijen, Jan Dulles, Rob Dekay, Ilse DeLange, Huub van der Lubbe, Nielson, Ellen ten Damme, Bart van der Weide (Racoon), Hadewych Minis, Maaike Ouboter, Alex Roeka, Linde Schöne, Guus Meeuwis, Charl Delemarre, Blaudzun, Mathilde Santing, Amber Gomaa, Glennis Grace, Henny Vrienten, Douwe Bob en Thijs Boontjes waren eerder te gast.

Meer Groot Nederlands Songbook? Klik hier en bekijk álle edities en losse optredens terug op de Songbook- overzichtspagina.

Tafeldame: Daphne Bunskoek
Vanavond is Daphne Bunskoek de sidekick van Matthijs. Zij is filmkenner en bespreekt vanavond enkele films die draaien op het IDFA.

In deze uitzending van DWDD waren Daphne Bunskoek, Jack Poels en Mart Smeets te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op maandag 13 november door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie