Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

13-10-2017

| 1640 x bekeken | 0 reacties
6
Gouden Televizier-Ring voor ‘Zondag met Lubach’
Na de Zilveren Nikpowschijf in 2016 nu een Gouden Televizier-Ring voor ‘Zondag met Lubach’! Het programma bereikte bij de start in 2014 rond de 300.000 kijkers. Maar na meerdere internationale virals, de populaire Kamergotchi-app en een heleboel goede uitzendingen bereikt ‘ZML’ inmiddels gemiddeld 1,2 miljoen kijkers. Aan tafel: Arjen Lubach en het team achter het programma.

Boek scheidsrechter Bas Nijhuis
‘Niet zeiken, voetballen!’. Niet alleen de titel van het boek van top-arbiter Bas Nijhuis, maar ook zijn motto. Nijhuis heeft een voorliefde voor hard voetbal en zal daarom niet snel een wedstrijd ‘kapotfluiten’. Dat maakt hem geliefd, onder meer Johan Derksen is fan.

Naaz
Naaz is een singer/songwriter/producer uit Rotterdam met Koerdische roots.

Ze omschrijft haar muziek als 'quirkpop'; minimalistische muziek gemaakt met voornamelijk natuurlijke geluiden uit de omgeving, aangevuld met haar unieke vocalen.

Binnenkort komt haar EP ‘Bits of Naaz’ uit, door haarzelf thuis geproduceerd. Haar eerste single Words is meer dan 6,5 miljoen keer gestreamd op Spotify en werd verkozen tot Megahit op 3FM. Vanavond speelt zij 'Up To Something'.

Comedy: De Partizanen
Vanavond weer een sketch van onze huiscomedians De Partizanen.

Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts
Het is vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs!

In deze uitzending van DWDD waren Bas Nijhuis en Marc-Marie Huijbregts te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op vrijdag 13 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie