Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

12-10-2017

| 809 x bekeken | 0 reacties
5
Te gast o.a.: Sergio Herman en Sander van de Pavert. Tafeldame: Halina Reijn. Muziek: Racoon.

Sergio Herman
Eet een topkok thuis ook 'Coquilles op een bedje van...'? Je kunt het lezen in het kookboek van Sergio Herman: ‘Just cook it’. Eenvoudige gerechten, snel te maken, maar allemaal geheide smaaksensaties!

Sander van de Pavert
Gouden Televizier-Ring Gala volgens Sander van de Pavert, oftewel LuckyTV. Vanavond het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala. Wat was dit seizoen het beste programma? Wie was de beste presentator? Hoogste tijd voor een terugblik met Sander van de Pavert, de maker van LuckyTV, zoals alleen hij dat kan.

Muziek: Racoon
Het nieuwe album van Racoon is uit! Een half jaar geleden gaven ze in DWDD al een voorproefje, maar nu ligt ‘Look Ahead And See The Distance’ in de winkel! Racoon gaat op tour in Nederland: 24 november staan ze in het Klokgebouw in Eindhoven, 2 december in MartiniPlaza te Groningen en op 28 april 2018 staan ze in de Ziggo Dome in Amsterdam. In DWDD spelen zij ‘Almost Made It’ vanavond helemaal!

Tafeldame: Halina Reijn
Halina is vanavond de sidekick van Matthijs.

De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op donderdag 12 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie