Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

12-9-2017

| 959 x bekeken | 0 reacties
6
Twan Huys
Amerika-deskundige Twan Huys bespreekt in de studio het nieuwe boek van Hillary Clinton: 'What Happened'. In het boek laat de Amerikaanse presidentskandidate een licht schijnen op de verkiezingsperiode Ún de uiteindelijke verkiezing van president Trump.

Yannick Hiwat
Klassiek- en Jazzviolist Yannick Hiwat heeft op 28-jarige leeftijd met het Chineke! Orkest zijn debuut gemaakt op de BBC Proms, de jaarlijkse klassieke concertreeks uitgezonden door de BBC.

Thomas Blom,Misha Wessel, Thijs Zonneveld en Erik Dijkstra
Afgelopen weekend verscheen er in de Volkskrant een stuk waarin oud-wielerarts Peter Janssen uit de school klapt over dopinggebruik van wielrenners. Schrijvers van het stuk Thomas Blom en Misha Wessel vertellen hierover. Daarnaast schuiven sportjournalisten Thijs Zonneveld en Erik Dijkstra aan, die er verschillende meningen op na houden rondom dit onderwerp.

Tafeldame: Daphne Bunskoek
Vanavond is Daphne Bunskoek de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Erik Dijkstra, Thijs Zonneveld, Twan Huys en Daphne Bunskoek te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op dinsdag 12 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie