Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

13-2-2018

| 1085 x bekeken | 0 reacties
6
Prem Radhakishun, Splinter Chabot en Tom-Jan Meeus
We bespraken het gisteren al: Halbe Zijlstra loog over zijn ontmoeting met Poetin. Nadat die leugen was onthuld door de Volkskrant, hield Zijlstra vol dat de strekking van het verhaal wel klopte. De bron die hij wilde beschermen blijkt Shell-topman Jeroen van der Veer. Hij stelt nu echter dat Zijlstra zijn woorden verkeerd heeft geÔnterpreteerd. Dubbel pijnlijk voor onze minister van buitenlandse zaken. Vanmiddag vindt er een Kamerdebat plaats over de kwestie. Het prille ministerschap van Zijlstra hangt aan een zijden draadje. Aan tafel: Prem Radhakishun, Splinter Chabot en Tom-Jan Meeus.

Bibian Mentel, Erik Dijkstra en Mart Smeets
Weer een enerverende olympische dag voorbij! De 1.500 meter bij de mannen, met goud voor Kjeld Nuis en zilver voor Patrick Roest. Yara van Kerkhof pakte zilver op 500 meter shorttrack. We praten na en kijken naar de wedstrijden van morgen met snowboarder Bibian Mentel, Erik Dijkstra en Mart Smeets.

Arjen Fortuin en Annechien Steenhuizen
Het is De Week van het Korte Verhaal; ruim 25 boekhandels, verspreid over Nederland en BelgiŽ, spannen zich in om het genre de aandacht te geven die het verdient. In de week wordt ook de J.M.A. Biesheuvelprijs uitgereikt: de prijs voor de beste Nederlandstalige verhalenbundel van het jaar. Vanavond aan tafel bespreken we een klein meesterwerk van Ernest Hemmingway: Kat in de regen. Aan tafel: criticus Arjen Fortuin. Annechien Steenhuizen zal het verhaal integraal voorlezen.

Tafelheer: Paul de Leeuw
Paul de Leeuw is de side-kick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Annechien Steenhuizen, Erik Dijkstra, Mart Smeets, Paul de Leeuw en Prem Radhakishun te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op dinsdag 13 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie