Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

14-2-2018

| 1287 x bekeken | 0 reacties
6
Mart Smeets, Erik Dijkstra en Frank Evenblij
Op deze zesde dag van de Winterspelen speelde de harde wind, die voor menig snowboarder al een plaaggeest was, ook voor bezoekers een grote rol in het olympisch park in Gangneung. Toeschouwers werden naar binnen gestuurd, om te schuilen voor de wind. De binnensporten konden zonder problemen gedaan worden. Voor Nederland stond de 1000 meter bij de vrouwen op de schaats centraal; het werd weer een gouden dag. We blikken in de studio terug met Mart Smeets, Erik Dijkstra en Frank Evenblij.

Pieter Waterdrinker
Schrijver en journalist Pieter Waterdrinker zou vanmiddag in zijn woonplaats Moskou een ontmoeting hebben gehad met Halbe Zijlstra, maar het liep anders. Zijlstra trad gisteren af als minister van Buitenlandse Zaken vanwege verzinsels over een ontmoeting met president Poetin. De Russische kranten schreven over de zaak, het Kremlin was woedend en de Nederlandse reputatie liep een deuk op. Aan tafel hierover Pieter Waterdrinker.

Harrie Jekkers
Vanavond is de Haagse cabaretier Harrie Jekkers te gast. Hij zal aan tafel praten over zijn nieuwe project.

Tafeldame: Tess Wester
Vanavond is handbalkeepster Tess Wester de sidekick naast onze Matthijs!

In deze uitzending van DWDD waren Erik Dijkstra, Frank Evenblij, Harrie Jekkers, Mart Smeets en Nico Dijkshoorn te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op woensdag 14 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie