Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

15-2-2018

| 1385 x bekeken | 0 reacties
6
Mart Smeets en Erica Terpstra
Op de zevende dag van de Winterspelen stond ons koningsnummer op het programma: de 10 kilometer schaatsen bij de mannen. Er stond veel op het spel voor Sven Kramer. Het lukte hem echter niet om het olympisch goud te pakken op deze afstand, laat staan een medaille. Jorrit Bergsma pakte prachtig zilver en Canadees Ted-Jan Bloemen won goud. Maar wat ging er mis bij Kramer? En wat gebeurde er nog meer vandaag in Pyeongchang? Aan tafel: Mart Smeets en Erica Terpstra.

Anouk en Ali B
Morgen is de grote finale van het achtste seizoen van The Voice Of Holland. Met wekelijks 2 miljoen kijkers is de tv-talentenjacht nog erg populair, maar er is ook kritiek op het stemmen in de show. Aan tafel twee coaches van TVOH: Aouk en Ali B.

Muziek: Racoon
Op 12 oktober 2017 vierden we nog hun 20-jarig bestaan, we zijn blij dat ze er vandaag weer zijn: Racoon! Mét hun nieuwe bassist Maarten van Damme. Ze spelen het nummer ‘Soon’ van hun album ‘Look Ahead and See the Distance’.

Bezoek Racoon op:

23 mrt - De Posthoorn, Hamont Achel (BE)

13 apr - Muziekgieterij, Maastricht

18 apr - De Bosuil, Weert

20 apr - Doornroosje, Nijmegen

21 apr - Hedon, Zwolle

26 apr - Metropool, Hengelo

28 apr - Ziggo Dome

Racoon 2018 persfoto

Racoon

Tafelheer: Özcan Akyol
Özcan is vanavond de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Ali B., Mart Smeets en Erica Terpstra te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op donderdag 15 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!