Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

12-2-2018

| 1114 x bekeken | 0 reacties
6
Lilianne Ploumen, Prem Radhakishun en Ron Fresen
Opmerkelijk nieuws in de Volkskrant: Halbe Zijlstra heeft gelogen over zijn ontmoeting met Poetin. Volgens Zijlstra zou hij de Russische president persoonlijk hebben horen praten over ‘Groot-Rusland’, dus inclusief Baltische staten en Oekraïne. Naar nu blijkt was de VVD’er helemaal niet op die ontmoeting. Zijlstra claimt gelogen te hebben om een bron te beschermen. Een staaltje 'fake news' in Nederland? Volgens Rutte in ieder geval niet ernstig genoeg om zijn minister op te geven. Die overigens morgen een bezoek aan Rusland brengt. Aan tafel: Lilianne Ploumen, Prem Radhakishun en Ron Fresen.

Erik Dijkstra en Mart Smeets
Wat gaan we lekker op het ijs in Pyeongchang! Afgelopen weekend onder meer goud voor Sven Kramer en Carlijn Achtereekte, vandaag voegde Ireen Wüst een gouden plak aan het rijtje toe. Haar tiende olympische medaille alweer. We praten na en kijken naar de wedstrijden van morgen met Erik Dijkstra en Mart Smeets.

Marco Borsato, Ronnie Flex en Di-rect
Vanavond is het weer zover: de Edison Pop Awards worden uitgereikt. Voor de 51e keer wordt het Nederlandse equivalent van de Grammy Awards aan de beste artiesten van ons land overhandigd. Van volksmuziek tot hip-hop; alle populaire genres komen aan bod. We beschouwen voor met genomineerden Marco Borsato, Ronnie Flex en Di-rect én op het podium Naaz, die genomineerd is in de categorie ‘Beste Nieuwkomer’.

Tafeldame: Fidan Ekiz
Fidan is de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Erik Dijkstra, Fidan Ekiz, Lilianne Ploumen, Marco Borsato, Mart Smeets, Prem Radhakishun en Ron Fresen te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op maandag 12 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie