Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

20-2-2018

| 1117 x bekeken | 0 reacties
7
Mart Smeets, Erik Dijkstra en Frank Evenblij
We hebben weer een medaille! Bij het shorttracken behaalden de relayvrouwen een bronzen medaille. Helaas wist uitgerekend Sjinkie Knegt de verwachtingen niet waar te maken, de wereldkampioen op de 500 meter werd op die afstand uitgeschakeld. Wat was er nog meer opvallend op dag 12 in Pyeongchang? In de studio: Mart Smeets, Erik Dijkstra en Frank Evenblij.

Johan Goossens
In zijn meest recente voorstelling 'Vlam' verhaalt cabaretier Johan Goossens over het vuur van de liefde, de passie, én seks. Veelvuldig en openhartig, soms té, want regelmatig loopt publiek weg. Maar collega's Theo Maassen en Marc-Marie zijn fan van de cabaretier, die bekend werd toen hij als leraar op een ROC columns schreef en cabaretprogramma’s maakte over het onderwijs.

Tafeldame: Romana Vrede
Vandaag is actrice Romana Vrede tafeldame.

In deze uitzending van DWDD waren Erik Dijkstra, Frank Evenblij, Johan Goossens, Mart Smeets en Romana Vrede te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op dinsdag 20 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie