Uitzending
DWDD - 9-12-2010

9-12-2010

DWDD

2534 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten in de uitzending van donderdag 9 december zijn: Derk Sauer, Arnoud Vermeer, Alexander Klöpping, Dick Mol, Jelle Reumer, New Kids en Reinout Oerlemans. Muziek is er van BLŘF, tafeldame is Yvon Jaspers.

Alexander Klöpping, Derk Sauer en Arnoud Vermeer.
Vandaag is 'Operation Payback' nog volop in gang. Sympathisanten van WikiLeaks blijven de bedrijven en personen virtueel aanvallen die in hun ogen de klokkenluiderswebsite hebben geprobeerd te dwarsbomen. Mastercard, Visa, PayPal, maar ook Sarah Palin zijn inmiddels slachtoffer geworden. Volgens de sympathisanten is dit nog maar het begin van een ‘all out cyber war’. WikiLeaks blijft ondertussen documenten lekken. Oprichter Julian Assange kondigde afgelopen maandag aan dat binnenkort ook Russische geheimen worden geopenbaard.

Jelle Reumer en Dick Mol
In oktober werd er uit een net van een Nederlands vissersschip een keutel van een hyena gevist. De drol is dertig ŕ veertigduizend jaar geleden gedraaid door een grottenhyena. De vondst van het fossiel is zeer uitzonderlijk, omdat het een zeer gaaf exemplaar betreft. Verder bewijst het fossiel volgens de wetenschappers Jelle Reumer en Dick Mol dat het leefgebied van mammoeten koud en droog was en niet - zoals lang werd aangenomen - een besneeuwde toendra.

New Kids en Reinout Oerlemans
‘The New Kids’ is een tv-serie over een groep hangjongeren in het Brabantse dorp Maaskantje, die zijn blijven steken in de jaren ’90. The New Kids zijn nu ook op het witte doek te zien. Maandag ging de speelfilm ‘Turbo’ in premičre. Het is een over-de-top actiefilm met wederom veel grove grappen, geweld en vette explosies. Reinout Oerlemans is producent van de film. Hij moest o.a. beslissen of een cameo van de onlangs overleden Antonie Kamerling wel in de film mocht blijven. Aan tafel de helden van New Kids en Reinout Oerlemans.

BLŘF
Vanavond in DWDD de tv-premičre van de nieuwe single van BLŘF: ‘Wijd Open’.
Dit nummer is het officiële themanummer van ‘Serious Request 2010’, de collecte-actie voor het goede doel van Radio 3FM, van 18 t/m 24 december.

Yvon Jaspers
Yvon Jaspers is presentatrice van onder meer de kijkcijferhit 'Boer zoekt vrouw'. Dit programma was in het seizoen van 2009 weer een daverend succes.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 9 december door de VARA. Te gast waren Reinout Oerlemans, Jelle Reumer, Yvon Jaspers, Derk Sauer, Dick Mol en Alexander Klöpping. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie