Uitzending
DWDD - 14-12-2010

14-12-2010

DWDD

1993 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van dinsdag 14 december zijn: Richard Korver, Alberto Stegeman, Barry Hay. Muziek is er van The Tellers en tafeldame is Claudia de Breij.

Richard Korver
Vandaag wordt er verder gepraat met advocaat Richard Korver. Hij verdedigt ondertussen tientallen ouders van kinderen die bij de Amsterdamse zedenzaak zijn betrokken. Ook is journalist Alberto Stegeman te gast. Stegeman infiltreerde voor zijn SBS6-programma Undercover in Nederland in een pedofielen-netwerk. Hij dook in de weerzinwekkende wereld van kinderlokkers. Hij stapte met zijn bevindingen naar diverse politici en betrok relevante instanties erbij.

Barry Hay
Op woensdag 15 december gaat de documentaire 'Kissing a dream' in première. In deze documentaire gaat Golden Earring zanger Barry Hay op zoek naar de sporen van zijn vader. Hay heeft zijn vader sinds zijn vertrek uit India op achtjarige leeftijd niet meer gezien. Tijdens zijn zoektocht neemt hij zijn dochter Bella - van 18 mee. Hierbij komt hij eindelijk zijn belofte om na, want hij zou haar altijd nog aan zijn familie tonen.

Claudia de Breij
Claudia de Breij is cabaretier, radiomaakster en presentator. Ze presenteerde in het verleden onder meer 'Thank God it's Friday' en 'VARA Laat' en natuurlijk ‘De Wereld Draait Door’. Op 3FM radio presenteert ze elke vrijdagmiddag het programma 'Claudia d'r op', waar ze in 2010 een Zilveren RadioSter voor Beste Presentratrice in de wacht sleept . Na de geboorte van haar zoontje Bing in 2008...

The Tellers
Er heeft een wedergeboorte plaatsgevonden voor de Waalse band The Tellers. Er zijn vier nieuwe bandleden gevonden en de herstart is met het nieuwe album Close the Evil Eye. De band ontstond in 2005 toen Charles Blistin en Ben Bailleux-Beynon elkaar ontmoetten. De afgelopen jaren waren niet makkelijk voor de band. Na hun eerste plaat, toerden ze met veel succes door Europa, maar door de druk...

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 14 december door de VARA. Te gast waren Barry Hay, Claudia de Breij en Alberto Stegeman. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie