Uitzending
DWDD - 2-12-2010

2-12-2010

DWDD

2744 x bekeken | 0 reacties
9
In de uitzending van donderdag 2 december: Alexander Klöpping, Mart Smeets en 7 acteurs van 't Spaanse Schaep. Muziek is er van 'Pop Up Animal Kids', Paul de Leeuw is tafelheer.

Alexander Klöpping
De klokkenluiderswebsite ‘Wikileaks’ lekte eerder deze week wederom een grote hoeveelheid gevoelige en geheime informatie en bracht zodoende landen en hun regeringsleiders in verlegenheid. Oprichter van de site Julian Assange wordt nu gezocht door vele opsporingsdiensten en het zal niet lang meer duren voordat hij gevonden wordt. Is het einde van de site nabij? En hoe zouden we in Nederland gevoelige informatie kunnen ‘lekken’? Alexander Klöpping legt uit.

Mart Smeets
Mart Smeets bespreekt in zijn meest recente boek 'Top' de hoogte, -en dieptepunten van 2010 in de sport. De baanwissel van Kramer, het kampioenschap van Twente, het Duits van Louis van Gaal, het passeert allemaal de revu.

Jenny Arean, Loes Luca, Carry Tefsen, Georgina Verbaan en Marc-Marie Huijbregts
’t Spaanse Schaep’ is het vervolg op ''t Vrije Schaep' en 't Schaep met de 5 Pooten'. De muzikale televisieseries handelen over het wel en wee van een groep echte Amsterdammers in de jaren ’70. In ’t Spaanse Schaep’ gaat de groep naar naar de zonnige Spaanse costa. In de uitzending acteurs Jenny Arean, Loes Luca, Georgina Verbaan, Carry Tefsen, Marc-Marie Huijbregts, Laus Steenbeeke, Bianca Krijgsman en scenarist Frank Houtappels.

Pop Up Animal Kids
‘Pop Up Animal Kids’ is een rockband uit Den Haag. Ze zijn geïnspireerd door o.a. blues, ‘The White Stripes’ en ‘The Black Keys’.
3 december presenteert de band hun eerste EP in eigen beheer. Ze staan volgend jaar op Noorderslag en zijn met een select clubje uitgenodigd om op te treden op het prestigeuze underground festival ‘South By South West’ in Texas.

Tafelheer: Paul de Leeuw
Paul de Leeuw is tv-presentator, zanger en heeft een eigen productiemaatschappij, E.V.A.
In het verleden presenteerde De Leeuw programma’s als ‘De Schreeuw van de Leeuw’, ‘Ranking the Stars’ en ‘Muilen Dicht!’. Zijn tv-programma ‘Mooi! Weer de Leeuw’ was zeer succesvol. Voor deze show won hij de Televizierring.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 2 december door de VARA. Te gast waren Paul de Leeuw, Jenny Arean, Carry Tefsen, Loes Luca, Bianca Krijgsman, Marc-Marie Huijbregts, Georgina Verbaan, Mart Smeets, Frank Houtappels, Laus Steenbeeke en Alexander Klöpping. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!