Uitzending
DWDD - 8-10-2009

8-10-2009

DWDD

1931 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten in de uitzending van donderdag 8 oktober zijn: Ella Vogelaar, Robert de Hoog, Frank Lammers, Jelka van Houten, Remco Vrijdag e.a. Muziek wordt verzorgd door Jodie Kean en tafelheer is Giel Beelen.

Ella Vogelaar
In de uitzending van 8 oktober komt Ella Vogelaar praten over Mariëtte Hamer en over de misstanden in de PvdA. Ella Vogelaar is voormalig minister van Wonen, Wijken en Integratie, namens de PvdA. Eind 2008 moest ze aftreden omdat de partij geen vertrouwen meer in haar had. Hierover schreef ze samen met haar partner het boek '20 maanden knettergek'

Robert de Hoog
Voor zijn rol in de telefilm Skin won Robert de Hoog een international Emmy. De recensies waren al veelbelovend. Nu heeft de Hoog ook nog op zijn zeer jonge leeftijd een prestigieuze prijs gewonnen.

Jodie Kean
Haar stem wordt wel vergeleken met Duffy en Adèle, maar Jodie Kean vindt zelf meer inspiratie in de stemmen van Linda Ronstadt en Carly Simon. Haar debuutalbum komt pas eind dit jaar uit, maar Jodie Kean is de komende twee maanden het Serious Talent op de radio bij 3 FM.

Frank Lammers
In de uitzending van 8 oktober komt Frank Lammers samen met de hele cast meer vertellen over de musical 'Dromen zijn bedrog'.

In 1995 studeerde Frank Lammers af aan de toneelschool van Amsterdam. In 2000 krijgt hij één van de grote rollen in de film Wilde Mossels.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 8 oktober door de VARA. Te gast waren Ella Vogelaar, Frank Lammers en Robert de Hoog. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie