Uitzending
DWDD - 7-10-2009

7-10-2009

DWDD

2113 x bekeken | 1 reacties
9
Gasten van de uitzending van woensdag 7 oktober zijn: Agnes Jongerius, Maarten Baas, Freek Vonk, Nico Dijkshoorn, Cesar Zuiderwijk, Han Bennink en tafeldame is Marike Jager. Agnes Jongerius

Agnes Jongerius
Agnes Jongerius is in de uitzending van woensdag 7 oktober te gast. Ze is voorzitter van de Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV). In die functie is ze zeer betrokken bij het AOW-overleg dat momenteel plaatsvindt.

Ze studeerde sociaaleconomische geschiedenis in Utrecht en behaalde haar doctoraal examen cum laude. Nog voordat zij haar bul in handen kreeg, solliciteerde ze al bij...

Maarten Baas
Maarten Baas heeft zijn opleiding gevolgd aan de Design Academy Eindhoven. In de designwereld heeft hij al aardig aan de weg getimmerd, vandaar zijn benoeming tot 'designer van het jaar'.

Freek Vonk
Freek Vonk heeft meegewerkt aan het programma 'Timewarp' dat binnenkort te zien zal zijn op Discovery Channel.

Han Bennink
Han Bennink is 50 jaar professioneel drummer. Onlangs is er een biografie verschenen (Han Bennink de wereld als trommel) van de hand van Volkskrant-journalist Erik van den Berg en een documentaire op dvd over zijn leven (Hazentijd, van Jellie Dekker).

Cesar Zuiderwijk
Cesar Zuiderwijk is de drummer van de band Golden Earring. Daarnaast heeft hij ook een eigen muziekschool, genaamd 'Music Station'.

Op 18 mei kwam hij praten over zijn theatervoorstelling 'Slagdroom', vreemde drumstokken en natuurlijk de Golden Earring:

Marike Jager
Marike Jager is zangeres en won onder meer de Sky Radio talentenjacht. Haar nieuwste album heet 'Celia Trigger', hiervoor bracht ze 'The Beauty Around' uit.

Nico Dijkshoorn
Nico Dijkshoorn is de huisdichter van De Wereld Draait Door. Elke woensdag is hij te gast en zorgt hij voor sterk wisselende reacties: sommigen noemen hem een prutser, anderen vinden hem geniaal. Vast staat in ieder geval dat de pozie van Nico Dijkshoorn niemand onberoerd laat. Zijn gedichten, die gewoonlijk spontaan ontstaan, zijn altijd hyperactueel, grappig, verrassend, op de persoon en...

In deze uitzending van DWDD waren Agnes Jongerius, Cesar Zuiderwijk, Freek Vonk, Han Bennink, Marike Jager en Nico Dijkshoorn te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 7 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie