Uitzending
DWDD - 13-10-2009

13-10-2009

DWDD

2373 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten in de uitzending van 13 oktober zijn: Jan Slagter, Herman Brusselmans, Jorien van den Herik, Michael van Praag en Harry van Raaij. Muziek wordt verzorgd door Simone Lamsma en tafelheer is Hugo Borst.

Jan Slagter
Vandaag is bekend geworden dat omroep MAX Mediabedrijf van het jaar is geworden. De andere twee genomineerden voor deze vakprijs waren Talpa Media en Blue Circle. Voorzitter van omroep MAX is Jan Slagter. In 2002 was hij initiatiefnemer en oprichter van MAX ( omroep voor vijftigplussers). Jan presenteert voor MAX het programma MAX Geheugentrainer en MAX Maakt Mogelijk.

Herman Brusselmans
In de uitzending van 13 oktober komt Herman Brusselmans in de uitzending voor een afscheidsinterview. Ter ere van zijn tijdelijke afscheid. Voor een periode van twee jaar zal de schrijver zich opsluiten in zijn huis voor een langdurige retraîte.

Simone Lamsma
In de uitzending van dinsdag 13 oktober verzorgt violiste Simone Lamsma de muziek.
Al sinds haar vijfde levensjaar bespeelt ze de viool. In Londen kreeg ze les op de 'Yehudi Menuhinschool'. Vervolgens werd ze op haar vijftiende aangenomen op de 'Royal Academy of Music' in Londen waar ze de jongste bachelorstudente ooit was. Verschillende grote prijzen heeft ze al in de wacht gesleept. Tegenwoordig reist ze vanuit haar geboorteplaats Bergum in Friesland de wereld rond. Jaap van Zweden is fan van Simone. Hij zal haar binnenkort begeleiden bij haar optreden in Utrecht.

Harry van Raaij
Harry van Raaij, Michael van Praag en Jorien van den Herik komen in de uitzending praten over het boek 'De Voorzitter' van Leo Verheul. De drie heren blikken in dit boek terug op hun successen en tegenslagen.
Hij is voormalig voorzitter (1996 - 2004) van voetbalclub PSV Eindhoven.
In de jaren van 1984 tot 1990 en later in de periode 1993-1996 vervulde Van Raaij de functie van penningmeester bij de Eindhovense voetbalclub. De clubman bestuurde PSV in zijn ruim twintigjarige termijn onder het motto: 'PSV leiden als een onderneming, maar beleven als een club'. Van Raaij is, sinds 1990, erelid van PSV.
In het dagelijks leven bekleedde Van Raaij een managementsfunctie bij Philips.
In 2007 verscheen het boek 'Harry van Raaij: vader en voorzitter'. Het autobiografische boek is geschreven door voormalig PSV-watcher en De Telegraaf journalist Yoeri van den Busken.

Jorien van den Herik
Jorien van den Herik is op dinsdag 13 oktober samen met Michael van Praag en Harry van Raaij te gast om over het nieuwe boek 'De Voorzitter' van Leo Verheul te praten. De ex-voorzitter van Feyenoord (van 1992 tot 2006) redde de club op zowel financieel als sportief gebied. Zijn bijnaam 'De Hun van Sliedrecht' bracht geld, orde en regeerde met harde hand. Onder zijn leiding won Feyenoord de...

Michael van Praag
In de uitzending van dinsdag 13 oktober is Michael van Praag samen met Jorien van den Herik en Harry van Raaij te gast om het nieuwe boek 'De Voorzitter' van Leo Verheul te bespreken. Hierin blikken de ex-voorzitters van Ajax, Feyenoord en PSV terug op hun hoogte- en dieptepunten. Michael van Praag is veertien jaar lang voorzitter van Ajax geweest. Hij volgde - niet op gemakkelijke wijze - zijn...

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 13 oktober door de VARA. Te gast waren Harry van Raaij, Herman Brusselmans, Jan Slagter, Jorien van den Herik, Michael van Praag en Simone Lamsma. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie