Uitzending
DWDD - 30-9-2009

30-9-2009

DWDD

1680 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten in de uitzending van woensdag 30 september zijn: Ronald Plasterk, Carlo Boszhard, Ali B en Nico Dijkshoorn. Tafelheer is Beau van Erven Dorens.

Ronald Plasterk
Hebben de kranten in Nederland nog een toekomst? De minister van mediazaken Ronald Plasterk reageert vanavond op het advies van oud-minister Elco Brinkman, die vandaag hierover met zijn commissie advies uitbrengt.

Carlo Boszhard
In de uitzending van vanavond komt Carlo Boszhard praten over 20 jaar RTL. Het programma de TV kantine - dat hij samen met Irene Moors presenteert - blikt aankomende vrijdag terug op de programma's die in de loop der jaren bij RTL werden uitgezonden.

Ali B
Ali B gaat vanaf 10 oktober met zijn tweede theaterprogramma ‘Wie Ali zegt moet B zeggen’ op tournee door theaters in Nederland. Hierover komt hij in de de uitzending praten en hij komt een nummer zingen. In zijn voostelling laat hij zien wat hij heeft meegemaak en stelt hij zich kwetsbaar op.

Beau van Erven Dorens
Beau van Erven Dorens is regelmatig tafelheer in DWDD. De alleskunner - want schrijver, acteur, tv-presentator en voormalig radiopresentator - stapte onlangs van RTL over naar SBS. Bij RTL presenteerde hij onder andere: 'Het zesde zintuig', 'Dancing with the Stars' en 'Deal or no Deal'. In het verleden presenteerde hij daar ook 'RTL Boulevard'

Nico Dijkshoorn
Nico Dijkshoorn is de huisdichter van De Wereld Draait Door. Elke woensdag is hij te gast en zorgt hij voor sterk wisselende reacties: sommigen noemen hem een prutser, anderen vinden hem geniaal. Vast staat in ieder geval dat de poëzie van Nico Dijkshoorn niemand onberoerd laat.

In deze uitzending van DWDD waren Ali B., Beau van Erven Dorens, Carlo Boszhard, Nico Dijkshoorn en Ronald Plasterk te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 30 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie