Uitzending
DWDD - 5-10-2009

5-10-2009

DWDD

2658 x bekeken | 0 reacties
10
Gasten in de uitzending van 5 oktober zijn: Sietse Fritsma, Linda de Mol, Johnny de Mol en Tineke Schouten. Gastheer is Jan Mulder en de muziek wordt verzorgd door Krause.

Sietse Fritsma
PVV Tweede Kamerlid Sietse Fritsma heeft het kabinet gevraagd hoeveel geld niet-westerse allochtonen de staat kosten en hoeveel ze opbrengen. De PVV begint nu zelf een onderzoek naar wat de immigratie ons land kost. Vandaag wordt de website gelanceerd. Hierover komt Sietste Fritsma praten.

Linda de Mol
Linda de Mol komt in de uitzending van 5 oktober praten omdat de serie die ze produceert (en waarin ze speelt) 'Gooische Vrouwen' is genomineerd voor de Televizier-Ring 2009.

Tineke Schouten
In de uitzending van maandag 5 oktober is Tineke Schouten te gast om meer te vertellen over haar show 'Positien' en haar komende show 'L.O.L. Inclusive'.
Tineke Schouten wordt ook wel de koningin van de typetjes genoemd. Veel parodieën op bekende showbizz persoonlijkheden en artiesten zijn de revue gepasseerd. En ook met haar veelzijdige orkest weet zij altijd volle zalen te trekken!

Krause
De muziek van Krause klinkt als: dampende disco met opzwepende electrobeats vermengd met ruige zang." Maar zoals ze zelf zegt: "Ik noem het gewoon electropop, want dan snapt iedereen het." Op 23 oktober komt haar debuutalbum 'No guts, No Glory' uit.'

Jan Mulder
Jan Mulder is graag geziene DWDD-tafelheer. Deze oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht op veel onderwerpen schijnen.
Jan Mulder voetbalde tijdens zijn profcarrière voor Anderlecht en Ajax. Hij speelde vijf interlands voor het Nederlands Elftal. Een knieblessure dwong hem om op 30-jarige leeftijd een einde te maken aan zijn carrière.
Na zijn voetballoopbaan, schreef Mulder jarenlang columns voor de Volkskrant, HP/De Tijd, Elsevier en het Belgische Humo.
Jan Mulder is jarenlang sidekick geweest van Barend en van Dorp in hun televisieprogramma's, waaronder Villa BvD. Ten tijde van Talpa is hij een aantal jaar voetbalanalyticus geweest bij de uitzendingen van de Eredivisie.
Tegenwoordig schuift hij één keer in de twee weken aan bij Studio Voetbal, het voetbalpraatprogramma van de NOS.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 5 oktober door de VARA. Te gast waren Jan Mulder, Johnny de Mol, Linda de Mol, Sietse Fritsma en Tineke Schouten. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie