Uitzending
DWDD - 8-11-2013

8-11-2013

DWDD

1048 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending onder meer: Halina Reijn, Craice van Houten, 'MTV Screamers', Dominee Gremdaat. Muziek is er van Keane, Pieter Derks doet stand-up comedy, tafelheer is Paul de Leeuw.

'Antiglamour': Halina Reijn en Carice van Houten
Geldt het gevleugelde gezegde ‘ze zijn zo lekker gewoon gebleven’ voor vriendinnen en collega actrices Halina Reijn en Carice van Houten? Op die vraag geven ze antwoord in het boek ‘Antiglamour’. Samen klommen ze in de pen en gunnen ons een kijkje in wat van de buitenkant een leven vol glitter en glamour lijkt. Dat beide dames ondanks hun roem nog stevig met beide benen op Hollandse klei staan maken ze duidelijk middels handgeschreven pagina’s, tekeningetjes en anekdotes. Bovendien biedt ‘Antiglamour’ tips voor ontharen, gezichtscrème en de beste plekjes om te tongen in Amsterdam. Vanavond aan tafel vertellen de dames meer!

Muziek: Keane
Vandaag verschijnt het album 'The Best of Keane', met al hun grote hits én twee nieuwe singles.

De Week Draait Door – Dominee Gremdaat en ‘Screamers’
- Dominee Gremdaat is te gast om ons te vertellen hoe wij ons het beste kunnen voorbereiden op de donkere, koude wintertijd die gaat komen.

- Tijdens de MTV EMA’s aanstaande zondag in de Ziggo Dome in Amsterdam, worden sterren als Robin Thicke en Miley Cyrus met luid gejuich ontvangen. Dit gejuich komt van speciaal geselecteerde fans, ook wel ‘screamers’ genoemd. Bij ons aan tafel een aantal van deze screamers.

In deze uitzending van DWDD waren Carice van Houten, Halina Reijn en Paul Haenen te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 8 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie